dijous, 7 de desembre del 2017

BINGO 7/12/2017

Ara que en K ja interactua amb altres alumnes, avui hem fet una activitat nova que ja feia dies que volia dur a terme. Es tracta del joc del BINGO. 

L'elaboració ha estat mitjançant imatges de google, word, plastificació, i també els hi he col·locat uns imans per facilitar que s'enganxin les lletres que els hi donem.
El funcionament seria el següent:
1- Es col·loquen les lletres petites retallades e imantades en un sobre, en una capsa o en qualsevol altre recipient, en aquest cas les lletres estaran separades entre les fitxes de català i les fitxes d’angles.
2- Es reparteixen els cartrons amb imatges i lletres, aquestes porten adherits uns imans per enganxar les lletres que posteriorment repartirem
3- Cada vegada que es tregui una lletra del recipient on es trobin, el nen/a ha de posar aquesta lletra en el lloc corresponent del cartró i aquesta es quedarà adherida gràcies al iman que porten.
4- Qui acabi abans el nom complet del cartronet haurà fet BINGO.

En el cas d'en K, enlloc de BINGO anava dient "bo". 
Estic molt contenta de com ha anat l'activitat doncs els alumnes l'han rebut molt emocionats i hem pogut fer treball en grup, doncs en K ha ajudat a un altre nen a trobar la lletra que necessitava. Ell és molt bo amb les lletres i li agrada molt fer noves activitats.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada