dijous, 16 de novembre del 2017

LA IMPORTÀNCIA DE LA FAMÍLIA EN LES NECESSITATS DEL NEN

LA IMPORTÀNCIA DE LA FAMÍLIA EN LES NECESSITATS DEL NEN

Volia tractar aquest tema, ja que a través de l'experiència que estic tenint a les pràctiques, considero que seria molt important una bona relació entre els nens i les famílies i també entre les famílies i el centre educatiu que no sempre es dóna.

Coneixent els diversos casos que es tracten des del departament d'orientació, moltes vegades es troba a faltar la col·laboració per part de les famílies, no demostren preocupació i les situacions familiars solen ser molt complicades pels nens, el que comporta que aquests acabin desenvolupant certes necessitats que les famílies no ajuden a millorar, ja sigui per la situació familiar que hi ha, perquè culturalment no saben com actuar, perquè no tenen recolzament per part d'altres membres de la família, etc.


Per aquest motiu volia posar un enllaç per tenir un recurs perquè les famílies puguin tenir per saber com tractar amb els seus fills. Jo m'he adonat que el que podia ser obvi per mi del que hauria de ser la relació entre fills i pares, ni ho és per tothom. I em sembla molt i molt trist, perquè les criatures no tenen culpa i són els que acaben pagant moltes coses del seu entorn.

El cas  K

Aquesta setmana hem tingut una reunió amb els pares del nen i no ha estat gaire bona experiència. Cada part vol que l'altre es quedi a l'alumne i pel que diuen no poden fer-se càrrec del nen. Al principi del procés de divorci, la família semblava molt disposada a treballar per al benestar del nen però ara intenten treure-se'l de sobre. Per aquest motiu he volgut escriure aquest apartat per fer èmfasi al fet que a vegades són les famílies les que necessiten més ajuda que el propi alumne.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada